Cégünkről

Ha Ön pályázatokkal kapcsolatban szeretne tanácsot kapni, vagy szüksége lenne hatékony projektgenerálásra, esetleg megfelelő szakértelem alapján összeállított marketingstratégiára vagy hatékony marketingkommunikáció lebonyolítására, akkor ne keresgéljen tovább, mert nálunk jó helyen jár!

A CampInvest Consulting minőségi szolgáltatást nyújt pályázatírás, pályázati tanácsadás, turizmusmarketing, turisztikai termékfejlesztés, és marketing terén.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Cégtörténet

A CampInvest Kft. a Dorádó Travel jogutódjaként jött létre 2002-ben. Fő profilja 2015 végéig a cég tulajdont képező orfűi Panoráma Kemping üzemeltetése volt.

A kemping üzemeltetéséhez szükséges operatív feladatok szervezése és ellátása mellett  – elsősorban a turisztika területén – a cég tanácsadói és rendezvényszervezéssel kapcsolatos munkát is végzett.

2016-ban nagy változtatásra szánta el magát a vezetőség: a kemping üzemeltetési jogát átadták a FOO Kft-nek, hogy a szervezet a további működés során teljes energiával és még nagyobb hatékonysággal a tanácsadói tevékenységre tudjon összpontosítani. Ha Ön egy ügyfélorientált céget keres tervei megvalósítására, forduljon hozzánk bizalommal! 

Főprofil

A CampInvest Consulting Kft. kiemelten foglalkozik turisztikai fejlesztési projektekkel, de természetesen ajtónk nyitva áll a vállalkozói szféra más területén működő cégek számára is, hiszen szakmai felkészültségünkkel egyéb projektek esetében is biztosítjuk minőségi szolgáltatást.

Fő tevékenységeink:

  • általános pályázati tanácsadás
  • marketingtanácsadás
  • üzleti terv készítése
  • költség-haszon elemzés
  • pályázatírás
  • pályázati projektmenedzsment