Közreműködünk a Gyeregyalog.hu Egyesület projekttervének GINOP-5.1.7-17 pályázati konstrukcióhoz kapcsolódó minősítés beadásának elkészítésében

A Gyeregyalog.hu Egyesület még tavaly novemberben egy ajánlattételi felhívást tett közzé, amely a GINOP-5.1.7-17 pályázati konstrukcióhoz kapcsolódó üzleti és társadalmi hasznosság szempontú előminősítéshez benyújtandó piackutatás, marketingterve, és versenyelemzés elkészítésére vonatkozott. A projekttervet olvasva cégünk örömmel tett árajánlatot.

A Gyeregyalog.hu Egyesület szeretné beemelni szolgáltatásai közé a helyi termék cateringet, hogy a Dél-Dunántúlon terjesszék zöld gondolkodásmódjukat. A kitelepüléses vendéglátás jó lehetőség arra, hogy tudatosítsák a fogyasztókban az ökológiai lábnyom csökkentésének fontosságát. Az ehhez vezető egyik út a mindennapi életbe is bevezethető fenntartható asztal/táplálkozás és a helyi erőforrások észszerű felhasználása.

Sikeres minősítés esetén a szervezet benyújthatja támogatási igényét a GINOP-5.1.7-17 pályázati felhívás keretén belül. Pozitív elbírálás esetén az Egyesület a helyi termék catering bevezetése mellett 8 fő hátrányos helyzetű munkavállalónak biztosíthatja hosszú távú foglalkoztatását.

A minősítésre benyújtott projekttervnek tartalmaznia kell a tervezett szolgáltatásra vonatkozóan egy piackutatást, egy marketingtervet és egy versenyelemzést. A három tanulmányt végül cégünk készíthette el. Köszönjünk a Gyeregyalog.hu Egyesületnek a cégünkbe vetett bizalmat!