Online és anketőr-ös kérdőíves vizsgálatok

Engedje, hogy hozzájárulhassunk piackutatásának sikerességéhez!

Alapos piackutatás elképzelhetetlen primer vizsgálatok nélkül. Legyen szó bármilyen szolgáltatásról vagy termékről, legbiztosabb visszajelzést közvetlenül a fogyasztóktól kaphatunk. A kérdőívezés a piackutatás egyik információgyűjtési módszere, amely – főleg a feldolgozás fázisában -igen időigényes folyamat.

Ne vesződjön a kérdőívezés fáradalmas munkáival, bízza ránk a kérdőíves vizsgálatot az első lépéstől az utolsóig!

Elő lépésként az adott téma szakmai hátterét tárjuk fel, majd megvizsgáljuk a kutatás tárgyára irányuló főbb pontokat. Ennek alapján megfogalmazzuk a kérdéseket, majd megszerkesztjük a kérdőívet akár online, akár anketőr-ös kérdőívezésről legyen szó. Természetesen a kérdések összeállításánál és szerkesztésénél figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit, kéréseit.

A megszerkesztett kérdőív vázlatát elküldjük Önnek átnézésre, és jóváhagyás után véglegesítjük a kérdőív formáját.

Az anetőrös-ös kérdőívezéshez vállaljuk a kérdőívek kinyomtatását és biztosítjuk a kérdések feltevéséhez és a válaszok rögzítéséhez szükséges kérdezőket. A beérkezett, megválaszolt kérdőívek adatfeldogázását követően diagramokkal és grafikonokkal tesszük átláthatóvá az elemzést.

Mind az online kérdőívek, mind pedig az anketőr-ös kérdőívek esetében az adatok összesítését, analizálását elvégezzük, az eredményeket tanulmány formájában adjuk át Önnek.kerdoivezes

Referenciáink

-Piackutatás. A Baranya megyei lovas helyszínek és szolgáltatások bővítése. Pécs, 2019.

-Ormánság Zamata – Piackutatás. Az Ormánság Zamata termékcsalád és a Baranyai Kreatív Szövetkezet szolgáltatásihoz kapcsolódó fogyasztói online kutatás. Készült a Baranyai Kreatív Szövetkezet megbízásából. Pécs, 2019.

– Piackutatás. Helyi termék catering a Dél-Dunántúlon. Készült a Gyeregyalog.hu Egyesület számára. Pécs, 2019.

– Piackutatás. A helyi termék előállítása és forgalmazásának szerepe a munkahelyteremtésben és megtartásban, a lokális gazdaság erősítésében. Készült a Baranyai Kreatív Szövetkezet számára. Pécs, 2018.

– Szolgáltatói elégedettségi felmérés a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter tagjai körében. Pécs, 2013.

– A Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter tagjai körében végzett második szolgáltatói elégedettség – felmérés eredményeinek ismertetése. Pécs, 2014.

– Az ökoturizmus sajátosságai a Dél-Dunántúlon. Egy vendégkör vizsgálat eredményei. Pécs, 2014.

– Az örökségturizmus helyzete a Dél – Dunántúlon. Szakértői kérdőíves kutatás a Dél – Dunántúli Örökségturisztikai Klaszter számára.  Pécs, 2013.

– A Dél – Dunántúli Régió örökség – attrakcióinak helye és szerepe az örökségturizmusban egy vendégelégedettség felmérés alapján. Kérdőíves kutatás a Dél – Dunántúli Örökségturisztiaki Klaszter számára. Pécs, 2014.