Társadalmi felelősségvállalás

A CampInvest Consulting Kft. vezetősége és munkatársai számára nagyon fontos a tudás átadása. A Turisztikai és Vidékfejlesztési Tanulmányok (röviden TVT) c. folyóirat szerkesztését felvállalva cégünk a fiatal tehetségek és kutatók, egyetemi oktatók számára biztosít megjelenési lehetőséget turizmus és vidékfejlesztés témában.  A 2016-ban indult szakmai periodika évente négy alkalommal jelenik meg (három magyar és egy angol nyelven). Az egyes lapszámokban megjelenő cikkek nemcsak a szakmabelieknek nyújt hasznos információkat az új kutatási területekről, hanem a téma iránt érdeklődő laikusok is találhatnak kedvükre való olvasmányt. Az eddig megjelent számok letölthetők innen.

tvt

Cégünk számára nemcsak a tudomány patronálása, hanem a lokális gazdaság erősítésének támogatása is kiemelten fontos. Úgy véljük a helyi termékek (őstermelők és helyi termék előállítók termékei) nagyban hozzájárulhatnak egy közösség gazdasági – társadalmi életének fellendítéséhez, illetve a turisztikai imázsfejlesztés szereplőiként növelhetik az adott turisztikai desztináció turistaforgalmát.

Társadalmi felelősségvállalásból és a helyi termékek elkötelezett híveként cégünk 2013 óta minden évben megszervezi az Orfűi Helyi Termék és Kézműves Piacot, amellyel célunk a helyi termékek piacra jutásának segítése.  A piaccal nemcsak mint önálló rendezvény színesítjük Orfű programkínálatát, hanem számos nagyobb orfűi rendezvény kísérőeseményeként is (pl. Orfűi Ökofesztivál, Orfűi Tökfesztivál)  jelen vagyunk a festői szépségű község életében.